טיפול ביבלת בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/01/2020 | 00:20 | מאת: רונן

שלום הופיעו לי יבלות באיבר המין הורפא נתן לי תמסית ומשחה זה עזר לי והוריד את היבלת אבל לפני יומיים שמתי לב שיש יבלת גם ליד פי הטבעת, סוג בליטה בצבע לבן כמו קרובית וממש קטנה אני יכול להשתמש באותה תמסית גם באזור פי הטבעת?התמיסה והמשחה אצלי כבר יותר מחודש האם התרופות האלה מיועדים גם לאזור פה הטבעת אשמח לתשובה תודה רבה

התמיסות לקונדילומה שזו יבלת וירלית, ולפי מה שכתבת זו בעיתך במגבלה שלא בדקתי אותך, טובות גם לאיבר המין וגם לפי הטבעת. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור