תמיסת ורומאל לטיפול ביבלת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/01/2020 | 22:08 | מאת: רותם

היי, מרחתי כמה פעמים את התמיסה על היבלת ברגל אך בניגוד למה שהרופאה אמרה לי (שתהיה שכבה לבנה שצריך לקלף) , לא הופיעה השכבה הלבנה ולכן מרחתי כמה פעמים עד שנהיה לבן. ניסיתי לקלף ללא הצלחה, יש דרך להוריד את החומר מהיבלת בלי לקלף?

אם אתה לא מסתדר עם ורומל חזור לרופאה ובקש הסברים או פיתרון אחר. אפשרות נוספת יש בקופת חולים כירופודים שהם מטפלים מוסמכים לנגעים בכף הרגל, ותנסה להגיע אליהם.

12/09/2023 | 09:38 | מאת: נורמת

שלום. הורדתי יבלת עם חנקן..הרופא נתנה לי את הורמאל פעמים ביום..השאלה שלי ברגע שיש שלפוחיות אני יכולה למרוח את הורמאל..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור