הסרת שיער

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/01/2009 | 17:06 | מאת: עדי

שלום, האם ניתן לעשות הסרת שיער לצמיתית מבית השחי, לחולי פסוריאזיס? קשה לי לגלח את האיזור וזה ממש מציק לי.

27/01/2009 | 10:06 | מאת: דר' סמדר שרייבר

אפשר להוריד שיער לצמיתות ע'י מכשירי לייזר או IPL גם בחולי פסוריאזיס. האם יש לך נגעים של פסוריאזיס גם בבית השחי? במקרה כזה תצטרכי לנסות איזור קטן ולודא שאין החמרה, יכולה גם להיות להיפך השפעה טובה על הנגעים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור