קמטים באצבעות שלא עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/10/2019 | 02:54 | מאת: אן

שלום, לפני מספר חודשים התחיל להיות לי יובש מאוד חמור באצבע האמצעית ביד ימין - ממש עור סדוק ומקומט. עבר קצת זמן וזה עבר גם לאצבע ליד ואז גם לזרת (כששתי האצבעות האחרות והיד השנייה כרגיל). ניסיתי המון קרמים ושוום דבר לא עזר. ראיתי רופא שרשם לי את המשחה "אלוקום" למריחה בוקר וערב, אך כבר שבוע וחצי שאני מורחת לפי ההוראות ולא רואה שום שינוי. אשמח לדעתך, תודה!

ממליצה להפסיק עם הקרמים. להשתמש בסבון שמפו מרכך וגם תכשירים וקרמים לגוף רק במוצרים בלי SLS ובלי פרבנים! יש להשיג בחנויות הטבע ובבתי המרקחת, לדוגמה מוצרי NATURE NUT. זה כולל גם תכשירים לניקוי הבית רק מחומרים טבעיים בלי הכימיקלים הנ"ל ואם לא תשיגי חובה להשתמש בכפפות. להבנתי תוך שבועיים יהיה שיפור, אבל תצטרכי להקפיד לתמיד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור