קונדילומות באיבר המין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/10/2019 | 14:19 | מאת: אנונימי

שלום רב, ביצעתי טיפול בחנקן בקונדילומות באיבר המין ורציתי לברר כמה דברים: 1. למשך כמה זמן כדאי להימנע מתפקוד מיני/ נגיעה באזור? 2. אני מתאמן באופן קבוע ולכן מזיע הרבה, האם הזעה באזור יכולה להיות בעייתית בזמן הקרוב? תודה רבה מראש וגמר חתימה טובה.

לפני מגע מיני מומלץ לעשות ביקורת אצל הרופא שטיפל בך, לודא שהקונדילומות הבריאו, ולקבל את אישורו שאין סכנה להדבקה. מותר להתאמן ומותר להזיע. חתימה טובה גם לך ובריאות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור