נגעים ברגליים מהסרות שיער

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/09/2019 | 16:54 | מאת: אנונימי

יש לי פצעים/ סימנים ברגליים שיוצרים מראה לא יפה ברגל ומציקים לי מאוד ניסיתי למרוח שמן קוקוס, נאו מדרול, בנזק, רגיעור פורטה, סבונים.. עשיתי לפני כשבוע טיפול הסרת שיער בלייזר (לא זול.. ) אשמח לעזרה במידה ותוכלי להציע פתרון קצת יותר אינטנסיבי ויעיל מצרפת תמונה

למעט שלא רואים כלל תמונה ובהסתמך על הכתוב, מכיון שניסית מגון טיפולים טובים שלא עזרו צריך בדיקה וטיפול של רופא עור. נדיר שטיפולי לייזר יגרמו פצעים לכן הם הטיפול המועדף, אבל שעוה חוט וגילוח שכיח שיגרמו פצעים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור