פצעים בקרקפת מזה 3 שנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/09/2019 | 07:08 | מאת: פצעים בקרקפת

היי אני סובל מזה כ3 שנים בפצעים בקרקפת וכבר לא יודע מה לעשות הייתי אצל כמה רופא עור וצערי ללא הצלחה ישמח אם מישהו יגיד לי מה ניתן לעשות

אם כמה רופאים לא עזרו כנראה המקרה לא פשוט לאבחנה וטיפול.. תברר בקופת חולים כמה יעוצים פרטיים ממומנים לך במסגרת הביטוח המושלם, ותוכל להשתמש בהם לבחור את מיטב המומחים לפי המלצות שתקבל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור