פצע שלא מחלים הרבה זמן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/08/2019 | 13:58 | מאת: האם זה משהו שצריך להדאיג אותי?

יש לי פצע ברגל שלא מחלים כבר כמה שבועות. התחיל בערך אחרי הטיפול לייזר האחרון כמשהו שהיה נראה כשיערה שגדלה פנימה, אבל לא מצאתי שם שיערה. אם מורידים את הגלד יורד יחסית הרבה דם..מה זה יכול להיות?

28/08/2019 | 13:59 | מאת: ו.

תמונה

28/08/2019 | 14:09 | מאת: bbb

התמונה

לא מצאתי תמונה.. האפשרת שכתבת הגיונית, ויכולה להיות אחת הסיבות. גשי לאבחון אצל רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור