בקשת עזרה בנוגע לבעיה בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/09/2008 | 17:28 | מאת: daniela

שלום, אני בת 17 ואני מסירה שיער ברגליים כבר מזה 4 שנים, כמה פעמים החלפתי את השיטה, מגילוח לשעווה ולמכונה ושוב גילוח אבל בדרך כלל אני משתמשת במכונה להסרת שיער. בשנתיים האחרונות התחילו להופיע לי נקודות שחורות על הרגליים אחרי ההסרה ולפעמים שיערות גודלות מתת לעור, אני לא מצליחה להיפטר מהנקודות שלרוב אני נוהגת ללחוץ עליהן ולהוציא אותן, ויוצא כמו מעין התחלה של שיערה ולעיתים יוצאת ממש שיערה וטיפת מוגלה בנוסף. אני שומרת על סטריליות אבל כל הרגליים שלי מלאות בנקודות האלה ואני מרגישה לא בנוח לחשוף את הרגליים ואני גם לא סובלת משיער יתר ואני לא מורידה בשאר הגוף כי יש קצת מאוד ולא רואים. בבקשה אני מאוד מחכה לקבל תשובה ולדעת כיצד לטפל בבעיה או לפחות לדעת למה זה קורה. תודה.

04/09/2008 | 22:37 | מאת: sofya

שלום לפי נסיון שלי אני בת 23 השתמשתי במכשיר גילוח וגם שעווה ואני ממליצה לך להשתמש בשעווה טבעית למראה טוב ונקי ולא משאיר כתמים כמו גילוח

שלום דניאלה הבעיה שאת מתארת גדילה של השערות פנימה. לפעמים תיארת גם זיהום משני. כאשר יש זיהום יש צורך לפנות לרופא עור לטיפול אנטיביוטי מקומי או בבליעה. כדי לטפל בבעיה לאורך זמן מומלץ להסיר שיער לצמיתות בטיפולי אור ע'י לייזר או IPL.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור