נגע עורי שצריך הרחבה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/08/2019 | 15:02 | מאת: אביטל

שלום. לקחו לי דגימה נגע עןרי ואמרו שצריך הרחבה של זה בגלל שזה דיספלסטי. יכולה לומר משו על העניין הזה? מזה אומר?

בדרך כלל הרחבה עושים כשיש ממאירות. אבל יכולים להיות שיקולים של הרופא להרחיב גם בנגע לא ממאיר. רצוי לקבל תשובה ישירה מהרופא שמטפל בך, שבדק את הנגע, ושהמליץ על הרחבה..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור