מולוסקום בגיל 2- מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/08/2019 | 22:11 | מאת: אבא דואג

בני בן ה2 אובחן עם מולוסקום לפני כחצי שנה לאחר שככל הנראה נדבק מאחד מאחיו שסיים זאת רופא העור במרפאה אמר שבעקרון זה עובר לאחר זמן מה (כשנה) הפצעים היו בזמנו באיזורים שלא ניתן לטפל בחנקן הפנים שלו מתרוקנות ומתמלאות כאחת בשל כך שכפי שהוסבר לנו נגיעה מאיזור נגוע תדביק איזור אחר מה ניתן לעשות?

כמו שכבר אמרו לך אין תרופת פלא והזמן יעשה את שלו. מומלץ להמנע משיזוף כדי שלא יוצרו כתמים, וביקורות תקופתיות אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור