עשיתי שעווה בבית שחי וכואב לי נורא. הלכתי לישון ויום אחריי עדיין כואב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/08/2019 | 13:34 | מאת: אנונימי

אתמול עשיתי שעווה בבית שחי פעם ראשונה עם שעווה של veet.. וזה ממש שורף והלכתי לישון ויום אחרי עדיין שורף וכנראה שנשאר קצת שעווה בבית שחי שהיתייבשה

יש אנשים עם עור רגיש לשעוה, ואולי כדאי לך להמנע מזה בעתיד. בינתיים גשי לרופא לקבל טיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור