בלוטות מתחת לעור -מציק

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/05/2019 | 09:38 | מאת: טל

בוקר טוב מזה כ3 שבועות בלוטות במפשעה מעט מוגדלות. בהתחלה הרגשתי בליטה אחת בצד ימין ואחרי בדיקת רופא הסתבר ששתי הצדדים מוגדלים. נשלחתי לבדיקות דם +שתן+אולטרסאונד וגינלי יצא תקין! הופנתי לכירורג שבדק באמצעות (מישוש בלבד) וכתב: בלוטת אינגואינליות דו צדדיות מעט מוגדלות אך תקינות ואינן חשודות .אין צורך בבירור. לאן עוד עלי לפנות זה כואב ולא נעים לא ניתן לי שום דבר להרגעה ונאמר שיעבור מעצמו. אני לא ממש רגועה. הכאב מתרכז בעיקר בצד ימין ולעיתים בשמאל. האם יש מקום לבצע אולטרסאונד? (יש לציין שמסירה שיער בשעווה במקום בו הופיעו הנפיחויות ) אודה לעזרתך....

23/05/2019 | 10:43 | מאת: טל

הייתי שוב אצל רופא משפחה לערכתו מדובר בזיהום ואין מה לעשות פשוט לחכות שיעבור לבד. האם נכון הדבר? אין משהו שניתן למרוח להקלה?

מכיון שהבלוטות כואבות מומלץ להמשיך את הבירור. להבנתי מי שיכול לעזור לך באופן יסודי זה רופא/ה המטולוג/ית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור