בליטה תת עורית בחלק העליון באוזן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/03/2019 | 19:51 | מאת: מורן

שלום, הבליטה התגלתה בפתאומיות ואינה משתנה בגודלה כחודשיים. בסריקת קשרית הודגם נגע תת עורי היפואקואי עם מוקדים היפראקואים ומוקדים אנאקואים קטנים. רקמות רכות מסביב שמורות . כיצד נהוג לטפל בממצא כגון זה? האם נהוג לבצע בדיקה מבדלת נוספת לאבחון הנגע?

צריך בדיקה ומעקב של רופא עור או לפחות רופא משפחה כדי להחליט מה עוד צריך לעשות, אם בכלל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור