ציסטות חוזרות בפין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/03/2019 | 13:08 | מאת: דניאל

בשנה וחצי האחרונות הופיעו אצלי כשלוש ציסטות באיזור אמצע הפין הייתי אצל מספר רופאים שאמרו שזאת אכן ציסטה , הראשונה עברה מעצה לאחר ששיחקתי איתה קצת , השנייה הרופא צרב עם עט חשמלית ועכשיו לפני מספר ימים מתחילה להיווצר אחת חדשה היא עדיין קטנה מה יכול להיות הגורם להופעתן? איזה דרכי טיפול לא כירורגיות קיימות?

הטיפול בציסטה הוא כירורגי ע"י פתיחה צריבה או הסרה. במקרה שלך תוכל לפנות לרופא אורולוג או רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור