רקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/01/2009 | 15:57 | מאת: ענת

שלום.אני עברתי כבר לפחות ארבע או חמש טיפולי רקוטן.כל פעם שאני מסיימת את הטיפול האקנה חוזרת אליי אחרי שלושה חודשים בערך.הבעיה שלי היא שאני לא יודעת אם אני יכולה לסמוך על הרופא שלי.הוא אמר לי שאני יכולה לקחת רקוטן כל החיים שלי ולא יקרה לי כלום.כמו כן הוא גם לא דורש בדיקות דם חוץ מפעמיים שעשיתי בטיפול הראשון שלי. הוא אומר שאין טעם לעשות בדיקות דם כי אני לא רגישה לכדורים.האם אני יכולה להמשיך לקחת רקוטן או שכדאי לי לעבור רופא?

לדעתי האישית לא כדאי להעמיס את הגוף ברואקוטן במיוחד שאחרי 5 טיפולים השיפור זמני בלבד. כדאי למצוא פיתרון אחר ואולי להתיעץ עם עוד רופא. ביחד עם זה יש רופאים שיסכימו עם הגישה של הרופא שלך, ולפעמים נותנים רואקוטן זמן רב, אבל אז המינונים צריכים להיות קטנים. ברפואה לא תמיד יש הסכמה גורפת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור