מולוסקום אצל ילדים קטנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/01/2019 | 21:26 | מאת: מריה

שלום רב, שתי הבנות שלי נדבקו במולוסקום. הבעיה היא עם הקטנה בת 1.7שנה. הפצעים אצלה מופיעים באזור של החיתול ובכל החתלה יש מגע עם הפצעים כאשר מורחים את משחת ההחתלה . השאלה היא עד כמה זה יכול להיות מסוכן דבר ראשן לילדה כיוון שנפצעים נמצאים ממש באזור האינטימי וכמובן לכל מי שמחליף לה חיתול? תודה רבה.

מולוסקום לרוב מבריא תוך מספר שבועות. מבוגרים שכבר נחשפו בעבר לוירוס פחות נדבקים. מומלץ שתקחי את הילדה לבדיקה וטיפול לפחות מקל, אצל רופא עור

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור