צלקות אקנה, טיפול או משחה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/12/2018 | 03:16 | מאת: נועה

היה לי אקנה בעבר. כיום נשארו לי רק צלקות אדומות בפנים,איך להעביר אותם? איזו משחה או טיפול. אשמח למענה

חשוב מאד לא לשזף את הצלקות בחצי שנה הקרובה. גם ללא טיפול בתקופה שעד שנתיים צלקות אקנה אדומות לרוב מבהירות ומיטשטשות. יש מספר שיטות לזרז את התהליך למשל פוטודינמי, IPL. התאמת הטיפול היא אישית לאחר בדיקת רופא/ה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור