אין תגובה לאפודיקס 5%

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/10/2018 | 09:10 | מאת: ענת

מזה שבועיים וחצי שאני מורחת אפודיקס 5% על שתי הזרועות המלאות בכתמים טרום סרטניים, ולא רואה שום תגובה. מה זה אומר? האם להמשיך? האם לעבור לבטאקורטן לאחר 3שבועות כפי שהורתה לי רופאת העור או להמשיך עם האפודיקס?

לעשות בדיוק לפי הוראות רופאת העור ולחזור אליה לביקורת עם סיום הטיפול. את התוצאה בודקים אז ולא באמצע התהליך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור