פצעים קשים בעור לבתי החילת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/09/2018 | 16:23 | מאת: סיגל רז

לבתי החלו להופיע פצעים בעור הפנים בחודשים האחרונים , אך גם היו על הידיים, הפצעים נראים מוגלתיים, לא האקנה. מכיוון שהיא חיילת אנחנו מתמקדים להגיע לרופא עור, רציתי לקבל הערכה האם דחוף.

אין אפשרות לאבחן בלי בדיקה. לפחות שתיגש לבדיקה אצל רופאה צבאית כללית, ואם זה דחוף, יצטרכו להקדים לה את רופא העור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור