שלפוחיות\פצעים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/08/2018 | 17:16 | מאת: בחורה 33

שלום רב, לפני שבועיים הופיעו לי שלפוחיות באצבע ביד. כאילו, שלא ניתן לפוצץ. זה מאוד מגרד. והחל להתפשט לעוד אצבעות באותה יד. יש לציין שלפני חודשיים החלו לי יבלות, מגרדות ברגליים, מפרישות. אבל החלה נסיגה והתייבשות של העור. והגרד פחת.

31/08/2018 | 17:19 | מאת: תמונה

תמונה

לא מצאתי תמונה שכתבת שיש.. ובכל מקרה צריך בדיקת רופא עור, לטיפול ואבחנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור