שלפוחיות עם מוגלה על האצבע

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/05/2018 | 11:09 | מאת: דחוף

לפני 9 שנים הייתי מאושפזת במשך חודש בגלל שלפוחיות מוגלתיות שהתפשטו על היד הסיבה שזה קרה היא שקילפתי מהגדר של המרפסת צבע לקה חלוד הרופאים העריכו את המצב לא נכון והחמירו אותו עד למצב שכמעט כרתו לי את האצבע בסוף זה ניגמר באנטיביוטיקה ואחרי שבוע זה החלים ושוחררתי לפני שבוע נחתכתי באותה היד ממטאטא חלוד והשלפוחיות חזרו באותו האצבע הלכתי לרופא אחד שאמר שזו אלרגיה ורשם לי משחה המשחה לא עזרה וזה ממשיך להתפשט הלכתי לעוד רופא שאמר שהוא לא בטוח אבל זה יכול הוא חושב שזה הרפס ורשם לי משחה שניסיתי לספר לשני הרופאים את הסיבה שבעבר הייתי מאושפזת והם אמרו שאין קשר האצבע מתנפחת והשלפוחיות מתפשטות וגדלות והרופאים לא מבצעים בדיקה ורק מעיפים מבט אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות האצבע במצב נוראי וכל יום זה מחמיר

יש מצב שאולי את צודקת ומדובר באלרגיה, והייתי מציעה לפנות בדחיפות לרופא שמתמחה באלרגיה ולבקש את עזרתו. לפעמים התורים ארוכים ולכן תבררי בקופת חולים אם תוכלי לקבל החזר לרופא פרטי עם החזר מביטוח המשלים. כשתבריאי, תוציאי מהבית את כל הכלים החלודים ובכלל עדיף לך כלי פלסטיק ולא מתכת..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור