מיקבץ יבלות ויראליות מעל השפה בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/03/2018 | 00:09 | מאת: אורית

שלום רב, אובחנתי אצל שני רופאי עור מקופת החולים, (נשלל הרפס) הומלץ לי לנסות טיפול תרופתי RETAVIT. אני פסימית לגבי השפעת הקרםRETAVIT כמו כן הופניתי לכירוגיה פלסטית ל - SHAVE BIOPSY. הואיל והובן לי שטיפול בחנקן בעייתי באיזור זה בפנים. האם אכן לא מקובל לבצע? האם - SHAVE BIOPSY נחשב לטיפול פוטודינאמי. מה כרוך הייעוץ/ כיצד אוכל להתייעץ ולקבל חוות דעתך. אשמח לתת פרטים נוספים.

שלום אורית. כבר נבדקת אצלי, שוחחנו ועניתי על השאלות. אם יש שאלה נוספת דברי איתי. חג שמח.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור