זה בנוגע לטיפול בצלקות , אשמח לשמוע חוות דעת :)

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/01/2018 | 02:35 | מאת: קרן

קוראים לי קרן אני בת 23 , לפני כחצי שנה קיבלתי כוויה קטנה בזרוע שמאל , בקוטר של ס"מ ( היא יחסית קטנה ) , במשך הזמן היא הפכה לצלקת , וזה מאוד מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית. הלכתי לרופאת עור שלי , והיא אמרה לי שאין מה לעשות בנידון ונתנה לי רק מרשם למשחה בשם קלו-קוט , ואמרה שאני צריכה להשתמש בה במשך שלושה חודשיים ואולי יראו קצת שיפור ( כמובן שהיא אמרה שזה לא יעלים אותה לחלוטין ) קניתי את המשחה , ואני כבר חודש בטיפול איתה , ולא רואה איזשהיא תוצאה , או שינוי במראה הצלקת.. קראתי שישנם כמה דרכים לטפל בצלקת , וכמו כן יש אפשרות להסיר אותה בניתוח כירוגי.. אני ממש אשמח לשמוע ממך חוות דעת מקצועית. נוסף בזאת- חשוב לציין שאני כהת עור , אם כי אין זה משנה , ואכן הטיפול יעיל לכל סוגי העור. תודה מראש .. קרן

המשיכי קלוקוט עוד חודשיים ואולי יעזור. המנעי מניתוח כי משאיר צלקת בעצמו... עור כהה סובל מיותר תופעות לואי כשמטפלים בצלקת, ולכן עדיף לתת לזמן לעשות את שלו. תוך שנתיים צלקות קטנות כמעט לא נראות לעין.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור