פטרת צפורניים - עד מתי לקחת טרבינפין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/08/2017 | 19:59 | מאת: תומר

שלום רב סיימתי 3 חודשי טיפול בלמיסיל. בביקורת אצל רופא עור נאמר לי להמשיך חודש רביעי ולחזור לביקורת 3 חודשים לאחר מכן. הנימוק היה שבחלק מהצפורניים הנגועות אצלי כבר יש התחלה חדשה ושהתרופה נשארת בגוף כמה חודשים לאחר סיום הטיפול כך שמגמת ההתחדשות צפויה להימשך. האם זה הסבר מקובל?

ההסבר של רופא עור שלך מקובל. חזרי לביקורת אחרי 3 חודשים כמו שהמליץ.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור