כתם כחול/שחור בשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/07/2017 | 13:05 | מאת: שי

שלום , יש לי כתם שחור/כחול בשפה התחתונה בצד שמאל (והוא בולט יותר כשאני מחייך). הכתם הזה נוצר כתוצאה מנשיכה חזקה של השפה ומאז זה לא עובר לי (כ-5 שנים). אני מעוניין להסיר אותו , מה התהליך? לאן עליי להתחיל לפנות בתור התחלה? תודה רבה

בשלב ראשון צריך לפנות לבדיקת רופא עור לודא שזה רק צלקת ולא יותר רציני. רק לאחר בדיקה יוכלו לאמר איך להסיר את הכתם, אם בכלל

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור