מטריקוטן ורט אוויט לפצעי אקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/07/2017 | 18:38 | מאת: נטי

שלום רב רציתי לדעת אם מותר לי להשתמש במשחה מטריקוטן בנוסף לרט אוויט שרופא העור נתן לי אני מעל גיל 30 ובשנה האחרונה יצאו לי הרבה פצעים בפנים מה שלא היה לי לעולם תודה מראש

ראשית כדאי להתיעץ עם הרופא עור אם בכלל מטריקוטן מתאים במקרה שלך. באופן כללי אין קונטראינדיקציה לשלב טיפול במטריקוטן.

במידה והאקנה לא יתרפא עם המשחות מומלץ להגיע לבדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור