אפודיקס לשימוש קוסמטי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/06/2017 | 13:12 | מאת: אפודיקס לשימוש קוסמטי

שלום רב למיטב הבנתי אפודיקס כחלק מהטיפול בו עושה פילינג לעור בדרגה בינונית. רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בו בתור פילינג דרגה בינונית בבית השימוש קוסמטי? במידה ורופאת העור רושמת לי מרשם אליו (בידיעה שזה תהליך שלוקח כמה שבועות החלמה ודי כואב). תודה רבה

אסור להשתמש באפודקס לקוסמטיקה!! מדובר בתרופה נגד תאים וגידולים סרטניים, שאינה קלה כלל, ויש להתמש בה רק לייעוד המקורי, ובהמלצת רופא שעוסק בזה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור