חצ'קונים גדולים מהרגיל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/01/2017 | 16:30 | מאת: ריקי

שלום וברכה, יש לי בן בן 11. כל פעם שמתפתח אצלו פצעון קטן הפצע מתפתח מיד לפצע מוגלתי ענק. הגענו פעמיים למיון בגלל פצע כזה ברגל ואחר פצע בשפה התחתונה בפה שלקח יומיים לפוצץ אותו ולהוציא ממנו את המוגלה. אתמול בערב התפתח פצעון קטנטן ליד האף והבוקר בני קם עם חצי פנים נפוחות ומעוותות. אני לקוחת אותו בדחיפות לרופא המשפחה אך מנסה להבין מה קורה לגוף שלו. האם זה הגיוני או מחלה שאנחנו מפספסים. מה עלינו לעשות? תודה מראש על התשובה. ריקי.

לפי מה שכתבת זה נראה כמו בעיה שכיחה שאפשר לטפל אצל רופא המשפחה, כגון ע"י כדורי אנטיביוטיקה.זה לא אומר שמדובר במחלה כרונית. יתכן וגם יבוצעו בדיקות. אם הבעיה תחזור בעתיד כדאי להתיעץ גם עם רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור