קשר בין פרופיל שומנים בדם וטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

20/01/2013 | 00:15 | מאת: ריבי

שלום רב ברצוני לברר אם קיים קשר בין רמות הכולסטרולים השונים והטריגליצרידים לטיפול הורמונלי? לפני 7 שנים הפסקתי טיפול הורמונלי שנמשך כ 9 שנים ומאז, עלו אצלי כל הערכים הנ"ל (לערכים גבוליים, בדר"כ לא חורגים) מבלי שעשיתי שינוי בתזונה , ואם כבר, אז שינוי שאמור לתרום לירידה... האם התופעה מוכרת או שקשורה לגורם אחר? האם יש צורך ל"הלחם" על הורדת הערכים או שמספיק שלא רואים אדום בגרפים? בתודה מראש

מעניין יש דיווחים שיש עליה ויש דווחים שאין השפעה. דעתי האישית היא שאין צורך להלחם.

מנהל פורום גיל המעבר