בת 47

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/05/2011 | 07:10 | מאת: בת 47

שלום רב, האם קיים טיפול לא תרופתי ליובש בנרתיק? אם כן, האם אפשר לדעת אלו טיפולים קיימים והאם הם הורמונלים? תודה

24/05/2011 | 19:00 | מאת: שלומית

יובש בנרתיק אני מניחה שאפשר לטפל גם עם תרופות הורמונליות. לי חברה בזמנו שהייתה לי את אותה בעיה המליצה לי על מולטי ויטמין אומניום מולטי ויטמין-מינרל לנשים של סולגאר, לא להתבלבל יש להם גם מולטי ויטמין לנשים אבל הבנתי שהמולטי אומניום הוא במיוחד לנשים ועוזר מאוד לתופעות של גיל המעבר. זה כדור בצבע סגול. בכל מקרה, אני הייתי ממליצה לך מניסיוני האישי אבל אני חושבת שכדאי לראות רופא לשאול על ההשלכות של כל טיפול ומה יהיה לך הכי יעיל.

יש גם טיפולים לא תרופתיים לנרתיק ואני מציע שתפני לבית מרקחת שיוכל להציג לך את האפשרויות.

מנהל פורום גיל המעבר