דימום אחרי גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/09/2006 | 11:47 | מאת: שרון

שלום אני בת 45, המחזור הפסיק לי בגיל 41 ומאז אני בטיפול עם הורמונים חלופיים.לאחרונה אני משתמשת באוורל קונטי. אני מקבלת בחודש האחרון גם URSOLIT כנסיון להסדיר אנזימי כבד גבוהים (ללא פגיעה בתפקודי הכבד). קבלתי בימים האחרונים דימום חלש (כמו ביום האחרון של המחזור). מה לעשות? האם לרוץ לטפל או להמשיך לעקוב? האם יכול להיות קשר לאורסוליט?

06/09/2006 | 10:47 | מאת: לשרון

שרון, למיטב ידיעתי, כל דימום חריג, יש צורך להתייעץ עם רופא.

שלום, לגשת לבדיקה. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום גיל המעבר