רמיפמין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

29/02/2004 | 22:00 | מאת: הדסה

שלום אני בת 54 ובשנה וחצי האחרונה השתמשתי במדבקות אוורל סקיו.לפני חודשים החלטתי להפסיק ולהשתמש ברמיפמין.כמובן לקחתי חודש גם מדבקות וגם רמיפמין ומזה כחודשיים אני על רמיפמין. רק שבועיים נהנתי ולא היה לי גלי חום בכלל. כיום העלתי את המינון ל3 כדורים ביום וגלי החום מופעים אחת לשעה.אני מיואשת. השאלה שלי האם כדאי לנסות אלטרנה פוטה? או לעלות את הרמיפמין ל4 כדורים? תודה.

תודה על שאלתך הדסה, מינון מירבי לרמיפמין הוא 2 בבקר ו 2 בערב ושווה להגיע למינון זה. ואם לא ילך נסי תוספים אחרים ויש רבים. גלי חום עלולים גם להיגרם ע"י מצבים חולניים כמו יתר פעילות של בלוטת תריס, לוקמיה, פאוכרומוציטומה וקרצינואיד. רק לאחר שלילת מצבים אלו ודומיהם ניתן לחפש מזור באמצעים מגוונים החל מדיקורים עבור דרך הומאופטיה וצמחים ותוספים וסיים בתרופות. תוכלי להרחיב ידיעותיך ע"י קריאת מאמרים רלוונטים באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בנוסף תוכלי להשתתף באחת הסדנאות שאני מעביר בנושאים אלו לנשים בגילאי 30-60. גם פה פרטים באתר שלי. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

01/02/2008 | 09:09 | מאת: תמר בן עמי

שלום רב, השאלה לד"ר שרגא וקסלר אני בת 50 המחזור נפסק אצלי בגיל 38 עד 10/2007 ז"א עד גיל 50 בדיוק לקחתי הורמונים לסוגיהם , מחודש 11/2007 התחלתי עם רמיפמין 2 ביום ,אני מרגישה מצויין רגועה מאוד ומאוזנת מאוד , קצת יש לי הפרעות בבטן וקצת מיחושים בחזה בצד שמאל שאלתי היא האם אחרי 3 חודשים צריך לבצע בדיקות ? ואיזה ? בעקבות הכדורים הללו , תודה מקרב לב תמר

01/02/2008 | 09:19 | מאת: תמר בן עמי

שלום רב, השאלה לד"ר שרגא וקסלר אני בת 50 המחזור נפסק אצלי בגיל 38 עד 10/2007 ז"א עד גיל 50 בדיוק לקחתי הורמונים לסוגיהם , מחודש 11/2007 התחלתי עם רמיפמין 2 ביום ,אני מרגישה מצויין רגועה מאוד ומאוזנת מאוד , קצת יש לי הפרעות בבטן וקצת מיחושים בחזה בצד שמאל שאלתי היא האם אחרי 3 חודשים צריך לבצע בדיקות ? ואיזה ? בעקבות הכדורים הללו , תודה מקרב לב תמר

מנהל פורום גיל המעבר