פרמריל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/08/2003 | 09:59 | מאת: גלזר

אני לוקחת מזה 6 שנים פרמריל 0.625 וארגסט 0.5 לטיפול בתופעות גיל המעבר. ניסיתי להפסיק את הטיפול ההורמונלי, אך כל התופעות הקשות חזרו מיד. לאחר שקראתי את הכתבה על הפרמריל, אני קצת חוששת מהתרופה הזו ושאלתי היא האם יש הורמונים קלים יותר ופחות מזיקים שאוכל להשתמש במקום הפרמריל? ניסיתי תחליפים טבעיים אשר לא הועילו לי. תודה מראש.

תודה על שאלתך גלזר, אם רצונך להפסיק את הטיפול ההורמונלי יש לעשות זאת לאט לאט ובהדרגתיות. לדוגמא להוריד 1 כדור לשבוע ולהישאר כל 2-3 שב' ובינתיים להוסיף למשל קוהוש שחור או פיטואסטרוגנים. בנוסף לאמץ כמה טיפים לגלי חום כפי שמפורטים באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר