דימומים בגיל מעבר.טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/03/2018 | 17:44 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 55.הייתי שנה ו-9 ימים ללא מחזור. בתחילת חודש ינואר היה דימום של שבוע.פיפייל תקין. בזמן הדימום הרירית 11 מ''מ. שלושה שבועות אחרי הדימום עוד פעם דימום קל. עוד פעם לקחו ביופסיה והפיפייל הגיע תקין לחלוטין. עבר חודש ושבועיים מאז שהיה הדימום בפעם השנייה ואתמול שוב התחיל דימום חזק. שוב הרירית 14 מ''מ,למרות שלפני שבועיים הייתה 6 מ''מ. שחלות תקינות ושרירן גדול כ-9 ס''מ. חשוב לציין שבתחילת ינואר אסטרדיול היה 740 (לפני 8 חודשים האסטרדיול היה פחות מ-70). כרגע נתנו לי טיפול הורמונאלי ל-10 ימים. ברצוני לשאול: 1. האם יש מצב שאחרי שנה + מתעוררות השחלות?חשוב לציין שאין לי שום סימן של גיל המעבר. 2.ברקע הרפואי :שינויים איסכמיים במוח ועברתי גם אירוע איסכמי בעצב הראיה. האם ניתן לקחת טיפול הורמונאלי במצבים כאלה? תודה והמשך יום נעים, דינה

השיחה מאד אישית ומחייבת שיחת הכרות ולכן איני יכול לענות כאן.

מנהל פורום גיל המעבר