צפיפות עצם - כמה שאלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/06/2017 | 13:50 | מאת: בולי

שלום, עשיתי היום בדיקה לצפיפות העצם והתוצאות מראות לי מוזרות. אכתוב אותן בנקודות: Menopause age: 18 מה זה אומר? Age: 29 Spine T score: L1=-2.6, L2=-2.1, , L3=-2.8, L4=-2.7, Total=-2.6 (last year was -2.5) Left hip: Neck=-0.8, (last year was -1.7), Troch=-0.8,, Inter=-1.5, Total=-1.2, Ward=-0.2 1. איך יכול להיות שעמוד השדרה נעשה פחות צפוף והירך ממש עלתה? 2. קראתי בויקיפדיה שאם הפרש הצפיפות עולה על 1 בין הירך לעמוד השדרה, צריך לעשות בדיקה חוזרת ולבדוק גם את האמה. האם זה נכון? התור שנקבע לי לרופא מומחה הוא בעוד כמעט שנה ולכן אני שואלת הכל פה. תודה רבה!

העתקת התשובה אינה מספקת. עלי לראות את דפי התוצאות במלואם לפני שאני משיב.

מנהל פורום גיל המעבר