הורמונים לגיל המעבר ,מה עדיף

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/02/2017 | 20:30 | מאת: שרה

שלום רב, אני בת 52 ומזה חודשיים וחצי גלי חום שהולכים ומתחזקים. מדובר על 15-16 גלים ביום כולל לילות ללא שינה. הרופאה שלי נתנה לי אנג'ליק, אבל עדיין לא לקחתי. אני חוששת מלקיחת הורמונים בגלל כל התופעות הידועות והרשומות כתופעות לוואי של הכדורים. שאלתי - האם לא עדיף לקחת ליוויאל או אביאנה שלהם מינונים הכי נמוכים של הורמונים ולכן יהיו פחות תופעות לוואי? מה דעתך

סליחה אבל לא ניתן ליעץ לך ספציפית איזו תרופה לקחת. זה עושה רק רופא שמכיר אותך.

מנהל פורום גיל המעבר