אוטיזם אבחון מאוחר בגיל 34

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/10/2008 | 14:45 | מאת: דניאלה

שלום רציתי לדעת -איבחון קווים אוטיסטיים בגיל 30 + אשר התגלה מה הוא יכול לתת ? דרך התמודדות אחרת? עם הבעיות ?

שלום אבחון יכול לתת מידע נוסף על המצב ולעזור בבחירת שיטות טיפוליות בברכה ד"ר חייגרכט

11/11/2008 | 16:13 | מאת: מתענינת

אני מקווה שזה בסדר שאני פונה אליך - מה הכוונה אבחון קוים אוטיסטים בגיל 30 ? אספרגר? אפשר לשאול עוד פרטים? האם עד עכשיו התנהלת בצורה טובה? מה גרם לאבחון? (מדובר עליך? ) האם מישהו דחף אותך לאבחון? טיפול פסיכולוגי? אשמח לתשובותיך .. תודה מראש מתלבטת..

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים