לדר חייגרכט

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/10/2008 | 20:37 | מאת: רות

המשך להודעתי מיום 9.9 וגם דיברנו בטלפון. בבדיקת סיטי שהיתה לאחר שהצגתי בפניך את הבעייה נירשם מימצא שלא ידענו עליו בעת השיחרור מבית החולים והוא מסביר את התופעות שציינתי על התנהגותו של אחי והוא: ניצפה אינפרקט או אנצפלומלציה פרונטלי מימין בסמוך לקרן המצחית" היום אני מבינה יותר שיש פגיעה בלתי הפיכה ובשיקום אומרים לי שלא בטוח שטיפול יעזור.לאחי יש בעיית זיכרון לטווח קצר ,התנהלות איטית,חוסר יכולת לקבל החלטות,וגם לא רוצה לשהות יותר במוסד השיקומי כי טוען שלא עוזרים לו.מה דעתך?

שלום רות חשוב מאוד לנצל באופן מקסימלי את הטיפול שיקומי במסגרת אישפוז קשב מאוד לטפל באנשים עם פגיעה ברקמת המוח במיוחד באיזור פרונטלי במסגרת קופת חולים ממליץ לא להשתחרר במידה ורופאים במחלקת שיקום ממליצים להמשיך טיפול שיקומי במסגרת אישפוז בברכה ד"ר חייגרכט

01/11/2008 | 10:17 | מאת: רות

האם ניתן לשקם בכלל? בשיקום אומרים שלא בטוח שיעזור הטיפול (סך הכל ריפוי בעיסוק חצי שעה ביום)

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים