הפרעות קשב וריכוז בהיריון של חרדתית

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/03/2016 | 19:39 | מאת: הריונית חרדתית

הריונית חרדתית בשבוע 16, סובלת שנים מהתקפי חרדה. כרגע ללא טול תרופתי בשל ההיריון. אמורה ללמוד למבחני הלשכה (לימודים אינטנסיביים של חודשיים) אך חסרת יכולת להתרכז בקריאה ושינון כנראה באופן מוגבר עקב ההיריון. לפני כן סובלת מבעיות ריכוז אך מתגברת ללא ריטלין וחבריו. האם ישנו טיפול נקודתי לתקופה מוגבלת לשם לימוד למבחנים אשר אינו מזיק לעובר (בהינתן אם חרדתית)?

שלום ניתן לנסות טיפול לא תרופתי, טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי -CBT ניתן לשלב טיפול CBT עם טיפול בשיטת EMDR לא מומלץ בהריון טיפול תרופתי! בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים