ויואנס ותופעות של בלבול וקשיי זיכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/11/2015 | 20:02 | מאת: גל

שלום אני בן 39 ונוטל ויואנס על בסיס קבוע במשך שנה שנתיים לא כולל שישיבת הכדור עוזר לי מאוד בכל הקשור למוטיבציה בעבודה וחדוות יצירה, כמו כן בהיבט האישיותי, אם בעבר היו לי התקפי זעם(בעיקר פנימיים) היום זה כמעט ולא קיים. העניין הוא שהקשב שלי לא השתפר, אולי אפילו קצת ניזוק. דוגמאות: הזיכון שלי חלש מאוד, אני יכול לשכוח נושאים שקרו לפני יום, חצי יום ואפילו בשעות בודדות. אפילו שינון של מס' קצר מוביל לקשיים. אני מרגיש שאני מתעלם מפריטים שנמצאים ממש לידי כאילו הם לא על השולחן, גם קריאת אימיילים יכולה לקחת זמן וקריאה חוזרת מס' פעמים. בגדול, אני נמצא בפיזור נפש, ייתכן שאפילו יותר מהמצב הרגיל. היכולת הקוגנטיבית נפגעת, זו ההרגשה. אני לקחתי מינון של 70 מ"ג ובשל תופעות אלו הורדתי את המינון ל50 פלוס מינוס ועדיין אין לי שיפור. המקרים שציינתי יוצרים אצלי חרדה שמשהו אצלי לא תקין. אני לא ממצא את היכולות שלי עד תום. בעבר נטלתי ריטלין וקונצרטה. הכדור עזר לי מאוד ברמת הקשב. הייתי מפוקס, קשוב. העניין הוא שבהיבט האישיותי הרגשתי שאני לא מחזיק מעמד. הייתי אדיש, נטול יכולת יצירה ודכאוני. אני נמצא בעמדה ניהולית אשר מצריכה יכולות בהמון נושאים, כמו כן דיוק הוא חשוב ביותר. השאלה שלי, מה אני עושה במצב כזה? האם כדאי לנסות כדור חדש(פוקלין לדוג)? האם התופעות האלו מוכרות? האם הכדור אולי לא מתאים לי? מאוד חשובה לי תשובה

שלום ממליץ לבצע אבחון נוירופסיכולוגי מקיף כדי לאבחן הפרעות קשב וזיכרון,לגלות נקודות חוזק וחולשה. ממליץ לנסות בתאום עם רופא מטפל טיפול בכדורים ADDERALL בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים