טיפול בADD בסטרטרה או בתוספים טבעיים - אודה להמלצו

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/10/2015 | 15:23 | מאת: אני

שלום יש לי ADD שמאוד מאוד מקשה עלי ניהול סדר יום וכן מקשה ביותר על האפשרות שאחל לימודים אדקמאיים... אני מעוניינת לטפל בכל תכשיר שאינו ריטלין ואו מגביר דופמין - כי יש לי סיבה שבגללה לא טוב לי להגביר דופמין במוח... יש כמובן את סטרטרה, השאלה האם ניתן להשיג עליה סבסוד בקלות במכבי? חוץ מזה יש ריכוזית קולג' או זום של טבע או אולי אומגה 3 - השאלה האם אכן הן יעילות בצורה משמעותית - אשמח לשמוע חוות דעת תודה!

שלום עד כמה שידוע לי לא ניתן בשלב זה לקבל סיבסוד לטיפול בSTRATTERA בקופות חולים כולל מכבי, שאר תרופות המצוינות בשאלה יעילות אך לדעתי פחות יעילות בהשוואה לתרופות מסוג חומרים ממריצים. במידה ומסיבה כלשהי לא ניתו להשתמש בתרופה שעובדת דרך מערכת דופמינרגית, ניתן לנסות טיפול בתרופות שעובדות דרך מערכת אמפטמינים. לדוגמה ADDERALL, VYVANSE כמובן בתאום עם רופא מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים