הפרעת טיקים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/08/2015 | 08:21 | מאת: אלי

יש לי טיקים כבר 10 שנים שהייתי בן 16 הלכתי לנירולוג ילדים והוא הביא לי טיפול תרופתי באמצעות טיפות, היום הלכתי לנירולוג והוא הביא לי תרופה בשם clonirite ואני לא מרגיש שהיא עוזרת לי במיוחד, אולי הד"ר מכיר תרופה הניתנת באמצעות טיפות לריפוי התיקים, חיפשתי במאגר הרפואי עם הרופאה אך ללא הצלחה.

שלום ניתן לבדוק בבית מרקחת מה סוג התרופה בטיפות שנתנה בעבר בגיל 16 בד"כ החמרה בטיקים היא על רקע חוסר איזון מבחינת מצב הרגשי טיפול תרופתי יכול להרגיע אך מומלץ להוסיף טיפול פסיכולוגי, מוג CBT או EMDR בברכה ד"רה חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים