מוח איטי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/07/2015 | 01:33 | מאת: דן

שלום אני סובל מלקיות למידה ובעיות קשב וריכוז .. בעבר ביצעתי בדיקת eeg וגילו שהמוח שלי עובד מאוד מאוד איטי יחסית לנורמה. ניסיתי לעשות נורופידבאק וזה לא עזר או לקחת כל תרופא של ממרצים (אדרל ריטלין ועוד)וגם זה לא מעלה לי את גלי הביתא רציתי לדעת האם יש תרופות בשוק שיכולות לעזור לבעיה שלי(להעלות את המהירות של המוח ) והאם תרופות של חולי אלצימהר יכולות לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות כי זה לא הגיוני להמשיך במצב כזה .. זה כבר לא בעיית קשב רק זה ממש בעיה זה מוח מאוד איטי מהנורמה אני ממש מעוניין לדעת האם יש תרופה שכן יכולה סוף סוף לעזר לי

שלום אבחנה כעת לא ברורה יתכן וקיימת מהירות העיבוד איטית-סוג של לקות למידה ממליץ לבצע אבחון מת"ל ולבדוק תפקודי קשב ולקויות למידה בהתאם לתוצאות ניתן יהיה לקבל החלטה על טיפול המתאים בברכה ד"ר חייגרכט

30/07/2015 | 14:19 | מאת: דני

לא ענית לא על השאלה במידה ויש איבוד מוח איטי האם יש לזה תרופות ? שהם לא אדרל או ריטלין אלה תרופות שמגבירות את מהירות המוח ?מעלה גלי בתא

שלום עניתי לך, לא ברור מה זה "מוח איטי" צריך לבצע אבחון בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים