חוסר איזון תרופתי - קונצרטה ונוגדני דיכאון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/04/2015 | 23:33 | מאת: לא קל

שלום, בן זוגי אובחן ליפני כ-4 שנים בבעית קשב וריכוז ונוטל ע"פ הנחיות נוירולג קונצרטה. בשלב מסויים החל בטיפול פסיכיאטרי עקב דכאונות. הפסיכיאטר שינה לו את מינון הקונצרטה שישתלב עם תרופות אנטי דיכאוניות שנוטל. כבר תקופה ארוכה עושה רושם שהקונצרטה אינה משפיעה, וכיוון שהפסיכיאטר אודה שאינו בקיא חזרנו לנוירולוג שהעלה את המינון של הקונצרטה, אך לא ידע להתאימו לתרופות האנטי דיכאוניות. כרגע לתחושתינו הוא עדיין אינו מאוזן אך לא יודעים למי לפנות לקבל ייעוץ מתאים. אשמח להמלצה על רופא באיזור הצפון שידע לשלב בין שתי הבעיות. התרופות אותן נוטל - קונצרטה 54mg, edronax 4mg, cipralex 10 mg, euthyrox 50mg

שלום לא ניתן להמליץ על רופא ספיציפי-הדבר יחשב כפרסום. ממליץ לפנות לרופא פסיכיאטר המתמחה בהפרעות קוגניטיביות כולל הפרעות קשב וריכוז. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים