עזרה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/02/2015 | 15:12 | מאת: צליל

אני מאובחן כADHD משמעותי, ודיכאון. מטופל בוולביוטרין 300 ופלוטין 20 לדיכאון ומסיים סידרת טיפולים ב ect. בקשב לא הצלחתי לטפל עם כל הממריצים כולל ויואנס הודות לדיכאון שמגיע כתופעת לוואי. דאון כזה, רציני. מה עושים? יש טעם להמשיך לנסות תרופות נוספות? אם כן איזה? בברכה.

שלום ממליץ לפנות לפורום מתאים המנוהל ע"י רופא פסיכיאטר בברכה ד"ר חייגרכט

18/03/2015 | 17:49 | מאת: דני

יש נקודות שאתה יכול להתאמן עליהם עם המכשיר וזה יוצא אותך מהדיכאון מבטיח אבל צריך לתרגל כל הזמן בגלל זה צריך לקנות את המכשיר באותו אופן נקודות אלה אחראיות על קשב ושיפור הקוגניציה , תבדוק לגבי זה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים