חרדה או חלילה ניון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/05/2014 | 16:58 | מאת: חן

אני בת 25 חצי שנה אחרי לידה,מאז הלידה יש לי הרבה התקפי חרדה ומתח ומאז שרירים חלשים,שבכל מאמץ הם כאילו מתעייפים ואם אני נלחצת אפילו רועדים,ידיימ ורגליימ,קראתי באינטרנט על ניון שרירים ומאז אני לא מצליחה לחיות רגיל עצובה וכל הזמן בלחץ,האם עשיתי את כל הבדיקות דם הכלליות והכל תקין,סביר להניח שאין לי ניון ?אפשר לראות חלק מהסימנים בבדיקות דם,בבקשה תעזרו לי,קשה לי,ומהקושי זה רק מגביר לי את החולשה

שלום ממליץ לפנות לבדיקה לרופא נוירולוג בקופת חולים, במידה ויהיה צורך נוירולוג יכול לשלוח אותךלבדיקות ספציפיות יותר בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים