TOVA

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/04/2014 | 17:42 | מאת: משה

האם אם יצא לי TOVA 4.90 בטוח יש לי הפרעת קשב וריכוז??? האם הדפים של הבדיקה ישפיעו לי על התיק הרפואי ועכשיו כתוב בתיק הרפואי הפרעת קשב? האם אבחון פסיכו דידקטי אם תוצאה כושלת נכנס לתיק הרפואי ? אם אני לא בטוח וחושב שאני יכול להגיע לתוצאה טובה שנמצאת בנורמה 1.80 -2.10 כדאי לי לעשות שוב את הבדיקה? האם כדאי לי לעשות בדיקה אחרת ?

שלום בדיקת TOVA לא נחשבת כאבחון ולא ספציפית להפרעות קשב,בודקת רק סוג אחד של קשב-קשב מתמשך. כל בדיקה כולל אבחון פסיכודידקטי שמציגים לרופא ודורשים מרופא להתיחס לאבחון בכתב, אמור להרשם בתיק או להשמר ע"י אותו רופא בארחיון שלו במידה ומדובר בבדיקה/ אבחון במסגרת פרטית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים