הפרעת קשב משנית לחרדה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/04/2014 | 21:08 | מאת: ביל

שלום ד"ר יש לי המון לחץ המון עומס חרדה דיכאונות תנודות מצבי רוח ומחשבות טורדיניות . אני נער קטין אז אינני יכול ללכת לרופאים על פי שיקול דעתי. עשיתי אבחון פסיכולוגי דידקטי והתוצה הינה 4.90 בלקויות למידה והפרעת קשב כשהנורמה 1.80. ו4.80 בבדיקת T.O.V.A שהנורמה 1.80 אני מאד מאד הייתי לחוץ במשך כל שתי הבדיקות. אמא שלי דאגה מאד ונתנה לי בכח זום תוסף תזונה היא מתעקשת שאני אקח בערב מכיוון שהיא לא סומכת עליי שאני אקח בבוקר . ניסיתי מספר רב של פעמים לנסות להסביר לה שיש לי הפרעת קשב משנית לחרדה היא לא הסכימה להקשיב לי וחשבה שאני מדבר שטויות אני רוצה לטפל בלחץ והחרדה בטיפול פסיכולוגי אשמח אם תנסה לשכנע אותה ולהסביר לה שיש כזה דבר הפרעת קשב משנית לחרדה ומה צרכי הטיפול אני רוצה גם בבקשה שתפנה אותה לבדיקת הפרעת קשב מולדת או משנית לחרדה ובדיקות קונגיטיביות ובאיזה עיר המספר בתגובה

שלום הפרעת קשב יכולה להיותמשנית לחרדה, דיכאון ומחשבות טורדניות. ממליץ יחד עם הורים לפנות לבדיקה אצל נוירולוג או פסיכיאטר המתמחים בהפרעות קוגניטיביות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים