טיפול בהפרעות קשב מלוות בחרדה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/03/2014 | 21:00 | מאת: רון

ום רב, אני סובל מהפרעות קשב וריכוז ADD ולא ADHD, מחשבה איטית, זכרון חלש, קושי להתרכז, נטלתי ריטלין תקופה הבעיה שאני סובל מחרדות והכדור מאוד החריף לי את העניין עד למצב של התקפי פאניקה, לאחר מכן התחלתי לקחת ציפרלקס אשר עוד יותר החמיר את ההפרעות קשב וגרם גם לעייפות , ניסיתי ליטול אדרונקס אך אני מרגיש שזה גם מחמיר לי את החרדות, האם יש איך לעזור להפרעות קשב עם תרופה אשר לא מעוררת חרדות? ומה ההבדל בין אבחון BRC לMOXO? מה יעיל יותר?

שלום ממליץ לבצע אבחון נוירופסיכולוגימקיףלצורך הערכה מדויקת של מרכיבים קוגניטיביים ורגשיים אשמח לעזור טל" 0777779222 בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים